Mini pôžička do 100 eur je dostupná ihneď

Potrebujete si požičať 100 Eur?

Neraz v živote sa stane, že si niečo nekúpime kvôli tomu, že to presahuje náš rozpočet. Ten nechceme zbytočne zvyšovať, aby sme do konca mesiaca mali dosť rezervy pre prípad, žeby sme peniaze potrebovali na niečo dôležitejšie. „Ale keď tie topánky sú tak úžasné“, povedia si dámy. „Ale keď tá vŕtačka je v super akcii“, povedia si páni. Ak vám chýba nejaká čiastka do uskutočnenia vašich túžob, ste na správnom mieste. Vo vážnejších situáciách sú peniaze potrebné buď na deti, na zdravotnú starostlivosť alebo na hocičo iné. Nech je už vaša potreba hocaká, vedzte, že rýchla mini pôžička do 100 eur je k dispozícii aj vám, hoci nemusíte byť práve zamestnaný. V tomto článku si povieme o tom, ako ju možno získať, ale zmienime sa aj o konkrétnych poskytovateľoch a ich pravidlách.

Obrátiť sa na banku alebo na nebankovú spoločnosť?

Hneď na úvod začneme klasickou otázkou, týkajúcou sa toho, koho vlastne kontaktovať. Všetko závisí od toho, v akej momentálnej situácii sa nachádzate. Pravda je taká, že sumu, ktorú potrebujete, môžete získať všade. Aj v bankových aj v nebankových spoločnostiach. Treba však zdôrazniť, že pôžička hoc aj do 100 eur, nemusí ísť výhradne len o 100 000 eur, vám určite nebude v banke schválená, pokiaľ ste nezamestnaný, máte zápis v registri, prípadne sa vyhýbate dokladovaniu príjmu. Nebankoví poskytovatelia vedia v drvivej väčšine prípadov prižmúriť nad všetkými týmito špeciálnymi požiadavkami obe oči.

Možnosti banky

Začnime charakteristikou tohto produktu v banke. Vyššie sme uviedli, že rýchla pôžička aj do 100 eur nebude možná bez registra, ani bez dokladovania príjmu a už vôbec nebude dostupná pre nezamestnaných, ani pre dôchodcov, ženy na materskej či inú nepracujúcu kategóriu. Ak sa vás netýka ani jedna zmienená podmienka, tak potom môžete o peniaze požiadať aj vy. Nie však klasickou cestou a žiadosťami, pretože cez žiadosť môžete začať žiadať až od 350 eur. Pokiaľ si chcete požičiavať nižšie sumy, vašou možnosťou je kreditná karta, ktorá vám povolí čerpať aj z iných finančných prostriedkov, ako sú tie vaše. To znamená, že peniaze máte vždy na účte, nemusíte čakať, kým vám ich banka odošle alebo kým vám schváli vašu žiadosť.

Aj pri kreditnej karte platí, že ak niečo prečerpáte, vrátite to aj s úrokom, a to aj napriek tomu, že ste priamu žiadosť nepodávali a ani žiadne podmienky v danej chvíli nepodpisovali. Všetko potrebné je uvedené v zmluve o založení kreditnej karty. Požiadať o ňu môžete online, osobne alebo telefonicky. Osobné stretnutie je povinné skoro u každého poskytovateľa bez ohľadu na to, akým spôsobom ste žiadali.

Možnosti nebankových inštitúcii

Nebankové spoločnosti vám ponúkajú iné možnosti, nielen kreditné karty, resp. tie sú u nich ponúkané len veľmi zriedkavo a ak sú, tak len pri vyššie žiadaných sumách. Pôžička do 100 eur bude vaša ihneď, a to preto, že na váš účet môže byť doručená už do 10 minút od schválenia žiadosti, maximálne do 24 hodín od požiadania. Čo ste si mohli všimnúť je, že ak chcete produkt z nebankovej inštitúcie, žiadosť bude nutná zakaždým, keď ho potrebujete.

Výhodou nebankovej rýchlej pôžičky je to, že nemusíte žiadať len o spomínaných 100 eur, ale začať môžete už na 25 eurách a suma sa môže vyšplhať až na 500 eur. Nemusíte spĺňať ani náročné kritéria, pretože je dostupná pre nezamestnaných, pre ženy na materskej, pre dôchodcov, dokonca aj pre študentov a to všetko aj bez registra a bez dokladovania príjmu. Jednotlivé podmienky však závisia od poskytovateľov, od spôsobu požiadania, ale aj od toho, po koľký krát už u nich žiadate. Povenujme sa teraz práve spôsobom požiadania.

Je viacero vhodných poskytovateľov a metódŽiadajte tak, ako vám to najviac vyhovuje

Spôsoby požiadania v bankových spoločnostiach, ako aj ich podmienky sme si už uviedli. Pri nebankových nám chýbajú jedine tie spôsoby. Rýchla mini pôžička až do 350 eur je vám cez sms žiadosť dostupná napr. u Freepôžičky, CGpôžičky, Minipôžička či u Ferratum atď.. Do 500 eur zas môžete žiadať aj online napr. na Pôžičkomate. Všetky tieto produkty sú dostupné aj telefonicky, nie však osobne, pretože nebankové spoločnosti svoje pobočky nemajú a ak majú tak veľmi zriedkavo, a aj to pôjde o také spoločnosti, ktoré poskytujú vysoké sumy. Predstavme si niektoré detaily z online či sms spôsobu požiadania.

Napr. taký Pôžičkomat, ktorý umožňuje online žiadosti poskytuje pre svojich nových klientov sumy maximálne do 95 eur. Ak sa klient osvedčí, všetko na čas vráti, hneď bude môcť požiadať o vyššiu čiastku. Napriek tomu, že návratná finančná pomoc je u nich možná aj pre nezamestnaných, nie je možné ju získať bez kontroly registra. V praxi to znamená, že na to, aby ste mohli o peniaze požiadať, nesmiete mať podlžnosti v iných spoločnostiach.

Čo sa týka podmienok sms poskytovateľov, niektorí si taktiež kladú obmedzenie na nových klientov, ktorým umožňujú si požičať maximálne 100-150 eur. Tento krát sú tieto finančné produkty, okrem vyššie uvedených podmienok, dostupné aj bez registra, nie však u spoločnosti Ferratum, ktorá neposkytuje produkty ani nezamestnaným. Čo môže byť  nevýhodou tohto spôsobu, je to, že prvá žiadosť by mala byť uskutočnená online a až na nasledovné žiadosti budete môcť využiť sms správu, čo celý tento proces výrazne spomaľuje a komplikuje.

Úroková sadzba a doba splatnosti

Určite nepočítate s tým, že poskytnuté financie budú návratné bez úroku. Možno vám práve svitne nádej, pretože noví žiadatelia nie sú len znevýhodňovaní obmedzením dostupnej sumy. Výhodu majú v tom, že ich prvá rýchla mini pôžička do 100 eur môže byť bez úroku, a to napr. u Ferratum. Ináč sa úroková sadzba pri takýchto sumách pohybuje okolo 25-30% a nezáleží na tom, či si požičiavate v banke alebo v nebankovej spoločnosti.

Mini pôžička do 100 eur ihneď má splatnosť 30 dní. Doba splatnosti nezávisí od spôsobu požiadania. Niektorí poskytovatelia vám však vedia dobu splatnosti niekoľkokrát (maximálne 3) presunúť, a to ak do daného termínu nebudete mať dostatok peňazí na vrátenie dlžnej sumy a ak ich o tom vopred informujete. V opačnom prípade môžete dostať nielen zápis do registra, ale aj pokutu za omeškanie splátky v podobe zvýšeného úroku z omeškania alebo v podobe nejakej fixnej čiastky.

Potrebujete poradiť?

Sme tu pre vás v pracovných dňoch od 8:00 do 16:30.

  • 0948 090 040
    Za cenu bežného hovoru
  • otazky@peniazomat.sk
  • Peniazomat

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *